За Synch1

Високо професионалният екип на Synch1 гарантира, че са спазени етичните стандарти при предлагането на достъпи услуги. Открийте още информация за нас.

Сертификация

Нашите емиграционни агенти са сертифицирани от Института по миграция на Австралия (MIA). Важно е агентът, помагащ Ви за получаване на австралийска виза да работи съобразно изискванията на тази институция. Миграционните агенти и юристи в Австралия са членове на Службата за регистрация на миграционни агенти (MARA), като всички наши агент са и членове на Института по миграция на Австралия (MIA). Взети заедно, тези фактори Ви дават сигурността, че Вашето кандидатстване за който и да е тип австралийска виза, ще се осъществи с професионализъм. Някои от нашите клиенти го наричат емиграция, а други - миграция или имиграция, но всички тези термини се отнасят до един и същ процес на промяна на местоживеенето към Австралия.

Мира Фломин - Бакалавър по Счетоводство

Икономика и Счетоводство

Мира е практикувала счетоводство в различни правителствени служби (Министерство на финансите) и също споделя голям интерес към психологията и други креативни сфери, в които е ръководила няколко успешни проекта.

По време на професионалната си кариера Мира се е занимавала с разнообразие от дейности на компании и бизнеси, което и е дало добро познаване и разбиране на финансовите и другите аспекти на корпоративния свят. Мира също редовно практикува йога и медитация и е изпитала обширни тренировки в различни психологически методи.

Мира е регистриран агент по миграция към Службата за регистрация на миграционни агенти в Австралия (MARA) с номер Nо 0210295 и член на MIA.

Дани Трестиан - Бакалавър по Право

Право

Дани се е дипломирал като юрист в Обединеното кралство и е практикувал както в публичния и държавния сектор, така и в частния. В професионалната си практика Дани е действал в различни търговски области, включващи международни споразумения, търговски договори и е участвал в разрешаването на конфликтни ситуации.

Дани е регистриран агент по миграция към Службата за регистрация на миграционни агенти в Австралия (MARA) с номер Nо 0316483 и член на MIA.

Задълбоченият му интерес към човешкия потенциал го е накарало да изследва и тренира най-модерните психологически състояния и форми, като той също редовно практикува йога и медитация.

Кръгът на лидерите

Мира и Дани също така участват в „Кръга на лидерите” - форум от бизнесмени, в който всеки от тях е лидер в своята представителна организация и сфера на изследване, като целта им е да въвеждат иновации за своите компании.

Форумът е подпомаган от професионалисти, използващи в работата си най-съвременни методи. Отделно от това те участват в различни бизнес форуми, за да повишават и подобряват своята квалификация и професионални мрежи. Това им позволява постоянно да подобряват качеството и нивото на услугата, която предоставят на своите клиенти. И Мира, и Дани проявяват голям интерес към изкуството и креативизма и винаги се радват да промотират и подпомагат проекти, свързани с това.

"Ние силно вярваме, че природата на нашите способности, опит, тренинг и комплекс от интереси, заедно със здравото партньорство, което сме създали, формират правилната синергия, която ще позволи на нашите клиенти да постигнат целите си. Нашата услуга е много проста и достъпна."

Мира и Дани