Австралия Ви очаква - една виза може да промени живота Ви!

Австралия очаква квалифицирани служители и предприемачи, които мислят за преместване в Сидни, Мелбърн, Голд Кост, Пърт или който и да било друг град в Австралия, за да започнат една прекрасна нова глава в книгата на своя живот. Ако и Вие мечтаете за това, ще трябва да получите австралийска виза. Как да го постигнете? Открийте всички необходими стъпки по-долу.

Австралия Ви очаква - една виза може да промени живота Ви!
безплатно онлайн интервю

безплатно онлайн интервю


Открийте дали отговаряте на изискванията да станете гражданин на Австралия. Първата крачка е чрез нашето онлайн безплатно интервю. .


Започнете интервюто

Първоначален пакет оценка+ консултация

Знаете ли, че има стотици видове визи и много сложни процедури за получаването им. И ако кандидатствате за погрешната, може да изгубите не само време и пари, но и шанс да живеете в Австралия завинаги. Постоянен отказ от Австралийския отдел по имиграция разрушава плановете на много хора, които са опитали да кандидатстват за виза сами. Борбата с процеса само със собствени усилия е много рискована, проблемна и стресираща, поради сложността на имиграционните закони на Австралия.

Не залагайте бъдещето си на карта


Кандидатствайте за пакет оценка+ консултация сега и разберете:


  • за кой тип виза трябва да кандидатствате
  • кой трябва да бъде главният кандидатстващ( в случай, че искате да се преместите със семейството си)
  • как Вашият професионален опит ще бъде оценен от имиграционните власти
  • кои способности ще трябва да потвърдите, като преминете допълнителни тестове и оценяване, признати от правилата в Австралия.
  • каква ще бъде цената на пълното Ви представяне в процеса по кандидатстване за виза

научете повече

Кандидатствайте за първоначалния пакет оценка+ консултация сега и спестете $240!

Нормална цена $1899

$1659 USD

Кандидатствайте за първоначален пакет оценка+ консултация сега!

Специалната цена изтича след:

Кандидатствайте сега!

Кандидатстване за виза- пълно представяне


След информираното Ви решение дали да кандидатствате за виза (базирано на задълбочена, лична оценка), нашите миграционни експерти ще Ви представляват напълно по време на целия процес. От Вас ще се изисква да предоставите необходимите документи през някои от етапите на процеса, но като цяло от Вие ще си почивате и ще очаквате новини.


Mia

Всички наши миграционни агенти и адвокати са регистрирани и квалифицирани от MARA ( единствената институция, която регистрира имиграционни агенти в Австралия.

Насладете се на живот в Австралия!


С австралийска виза в ръка можете да започнете страхотна нова глава в своя живот, както стотици други, които ни се довериха Synch1!